Met 23 jaar ervaring en meer dan 1.200 klanten weet APB Verzekeringen de weg in verzekeringsland inmiddels goed te vinden. In onze dienstverlening vinden we de persoonlijke benadering en een goede service belangrijk. Zo kun je ons, als klant van APB Verzekeringen, 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken. Of je nu een auto aanschaft op zondag of stormschade oploopt midden in de nacht: wij staan voor jou klaar en verzorgen de volledige afhandeling met de verzekeraar.

Doordat APB Verzekeringen niet investeert in een duur kantoorpand kunnen we de kosten laag houden. Onze adviseurs werken vanuit huis. Het voordeel dat dit oplevert geven we terug aan jou als klant. Scherpe tarieven en de beste service; dat is waar APB Verzekeringen voor staat.

Werkwijze

Omdat we jou en jouw situatie goed willen leren kennen voordat we je adviseren, begint een samenwerking met APB Verzekeringen met een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek willen graag van jou horen hoe je persoonlijke situatie eruit ziet, wat je beperkingen of dromen zijn en hoe jij jouw toekomst voor je ziet. Vervolgens vergelijken wij het aanbod van de verschillende partijen met elkaar en zorgen we ervoor dat we jouw risico’s zo optimaal mogelijk afdekken. Jouw persoonlijke situatie vormt daarbij vanzelfsprekend het uitgangspunt. Niet alleen omdat dit ons de kans geeft om het voor jouw meest voordelige en optimale verzekeringspakket samen te stellen, maar ook omdat we dan op een later moment snel en efficiënt kunnen inspelen op eventuele veranderingen in jouw persoonlijke situatie.

De meeste verzekeringen sluit je niet voor een korte periode af. Daarom investeren we graag in een langdurige relatie met jou. Sluit je jouw verzekeringen bij ons af, dan zorgen we ervoor dat ze up to date blijven én dat jij ons altijd kunt bellen met vragen. 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Team

Het team van APB Verzekeringen bestaat uit drie verzekeringsexperts, die ruime ervaring hebben opgedaan in de verzekeringswereld. Alle adviseurs zijn gediplomeerd en hebben de juiste papieren om jou te voorzien van het beste advies.

Peter Bleeker

De oprichter en eigenaar van APB Verzekeringen is Peter Bleeker. Naast het assurantie B diploma heeft deze Groningse assurantieadviseur eveneens zijn A diploma gehaald en heeft hij zijn kennis onderhouden aan de hand van WFT examens. Na 23 jaar ervaring weet hij als geen ander hoe hij de wegen moet bewandelen bij de diverse verzekeraars.

Meer weten over verzekeringen of advies nodig van Peter?

Neem contact met hem op via 06-30404603 of via info@apb-verzekeringen.nl.

Jan Smit

Jan Smit is inmiddels 4 jaar in dienst als adviseur bij APB Verzekeringen en heeft 30 jaar ervaring in het verzekeringsvak. Jan is adviseur voor particulieren en bedrijven en mede door zijn achtergrond gespecialiseerd in de agrarische sector. Hij is dan ook het eerste aanspreekpunt voor agrarische ondernemingen.

Contact met Jan?

Dat kan via 06-27351619 of via jan.smit@apb-verzekeringen.nl.

Agnes Freije

Sinds 2012 is Agnes bij APB Verzekeringen verantwoordelijk voor de schadeafhandelingen met de desbetreffende verzekeringsmaatschappijen. Met haar meer dan 10 jaren ervaring als schademedewerkster, zorgt Agnes ervoor dat de afwikkeling snel en soepel verloopt en de schades van onze klanten goed en gedegen worden afgehandeld. Of het nu om schroeischade gaat of om schade aan een tractor; Agnes zorgt ervoor dat het geregeld wordt. U kunt uw schade telefonisch melden óf via de mail.

Contact met Agnes?

Dat kan via 06-27090808 of via agnes.freije@apb-verzekeringen.nl.